BENVINGUDA TORTUGUETA

Hola!
Sóc mare d'una tortugueta des de fa poc més de dos mesos.

Durant l'embaràs me'n vaig adonar que molts dels dubtes què tenia, tant del propi embaràs com del després, no els podia resoldre...sabia que només ho podria fer amb l'experiència.
A ran d'això, he decidit obrir aquest bloc, per anar explicant el què és per mi important en el tema de la criança de la meva tortugueta i què crec que pot ser útil per qualsevol mare i/o pare.Hola!
Soy madre de una tortuguita des de hace poco más de dos meses.

Durante el embarazo me di cuenta que muchas de las dudas que tenía, tanto del propio embarazo cómo del después, no los podía resolver...sabía que sólo lo haría con la experiencia.
A ran de esto, he decidido abrir éste blog, para ir explicando lo que es importante para mí en el tema de la crianza de mi tortuguita y que creo que puede ser útil para cualquier madre o padre.


 Aquí, cada setmana, hi trobareu anècdotes, consells útils i algunes manualitats per subsistir amb orgull aquesta etapa.

Si teniu dubtes sobre qualsevol tema relacionat amb el bebè, o teniu ganes d'encetar un debat sobre alguna cosa què us preocupa, aquí em trobareu...al igual que tots els comentaris i consells què vulgueu oferir, seran benvinguts!

Fins aviat!

Aquí, cada semana, encontraréis historias, consejos útiles y algunas manualidades para subsistir con orgullo a ésta etapa.

Si tenéis dudas sobre cualquier tema relacionado con el bebé, o tenéis ganas de abrir un debate sobre alguna cosa que os preocupa, aquí estoy...al igual que todos los comentarios y consejos que podáis compartir, serán bienvenidos!

Hasta pronto!

Comentaris