3 MESOS

Hola!
Avui fa 3 mesos que va arribar la Tortugueta!
Sona a tòpic, però tenir-la amb mi em fa feliç! Em fa sentir bé i m'ajuda a créixer com a persona cada dia.
Hola!
Hoy hace 3 meses que llegó la Tortuguita!
Suena a tópico, pero tenerla conmigo me hace feliz! Me hace sentir bién y me ayuda a crecer cómo persona cada día. 



Així que, com que avui estem de celebració he decidit fer aquest post especial, i aconsellar-vos sobre 3 coses què heu de fer abans de què neixi el vostre bebè i que no tenen a veure amb el bebè.
Jo les vaig fer i ja només me'n queda una per haver-les tornat a fer després del part.
Así que, cómo hoy estamos de celebración he decidido hacer un post especial y aconsejaros sobre 3 cosas que teneis que hacer antes de que nazca vuestro bebé y que no tienen nada que ver con el bebé.
Yo las hice y ya sólo me queda una para haberlas vuelto a hacer después del parto.


1. BANYS D'ESCUMA
Aprofita ara què pots i fes-te uns bons banys d'escuma, llargs i relaxants. T'ajudaran a alleugerar el pes de la panxa i a relaxar-te.
Pensa que després del part hauràs d'estar almenys 40 dies sense poder-te banyar, però un cop passin aquests 40 dies, no et podràs banyar perquè hauràs d'estar pendent del bebè, així que aprofita!
1. BAÑOS DE ESPUMA
Aprovecha ahora que puedes y hazte unos buenos baños de espuma, largos y relajantes. Te ayudarán a alijerar el peso de la barriguita y a relajarte.
Piensa que después del parto tendrás que estar almenos 40 días sin poder-te bañar, pero una vez hayan pasado éstos 40 días, no te podrás bañar porque tendrás que estar pendiente del bebé, así que aprovecha! 


2. SOPAR AMB ELS AMICS
Surt a sopar amb els amics, xarreu una bona estona i menja tot el què et vingui de gust sense remordiments! Després de tenir al bebè amb prou feines podràs sopar de forma normal a casa teva... A més, si els teus amics no tenen nens, et serà difícil adaptar-te al seu horari...
2. CENAR CON LOS AMIGOS
Sal a cenar con los amigos, hablad un buen rato y come todo lo que te apetezca sin remordimientos!
Después del parto ya te va a costar poder cenar con normalidad en tu casa... Además, si tus amigos no tienen niños, te será difícil seguir sus horarios...


3. FOTOS EN PARELLA
L'embaràs és un moment únic (o quasi únic) a la nostra vida, així que s'ha d'immortalitzar de manera bonica. I com millor què amb una bona sessió de fotos en mans d'un bon professional?
És una bona experiència amb la parella i us ho passareu molt bé. També podeu aprofitar i agafar la sessió Newborn pels primers dies del bebè, segur que us fan descompte.
3. FOTOS EN PAREJA
El embarazo es un momento único (o casi único) en nuestra vida, así que se tiene que immortalizar de manera bonita. Y cómo mejor que con una sesión de fotos en manos de un buen profesional?
Es una buena experiéncia con la pareja y os lo pasaréis muy bién. También podéis aprovechar i coger la sesión Newborn para los primeros días del bebé, seguro que os hacen descuento.

Què? Us animeu?
Que? Os animáis?

Mamis, quines coses van ser imprescindibles abans del vostre part?
Mamis, que cosas fueron imprescindibles antes de vuestro parto? 


* No us perdeu el post de "Papa a l'hospital" el dijous!
* No os perdáis el post de "Papa a l'hospital" el jueves!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada