LA MAMA A L'HOSPITAL

Hola!

El fet de no saber exactament què has de posar a la bossa per anar a l'hospital pot arribar a generar un mal de cap horrible. Així que avui et deixo el què em va fer servei a mi i el què no, per a què et puguis fer una idea de les coses que podràs necessitar.
El hecho de no saber exactamente que tienes que llevarte al hospital puede generar un dolor de cabeza horrible. Así que hoy te dejo lo que me sirvió y lo que no a mi, para que te hagas una idea de las cosas que podrás necesitar.


Has de tenir en compte que als hospitals fa molta calor, sobretot a la planta de maternitat, així que tot el què t'enduguis de roba, que sigui de màniga curta, tant si és estiu com hivern.

Necessitaràs una camisa de dormir o pijama, apta per alletament (fixa't bé que l'obertura sigui fins a la panxa, si només té un parell de botons no et servirà). En pots trobar d'específiques per això o d'altres que no ho són però que et farà el servei. Jo me'n vaig comprar una al Primark,.
L'hauràs de complementar amb una bata, fineta. Unes sabatilles, unes xancletesmitjons i sostenidors d'alletament (amb uns n'hi ha prou).

Tienes que tener en cuenta que en los hospitales hace mucho calor, sobretodo en la planta de maternidad, así que todo lo que te lleves de ropa, que sea de manga corta, tanto si es verano cómo invierno. 


Necesitarás un camisón o un pijama, apto para lactancia (fíjate bien que la apertura sea hasta la barriga, si sólo tiene un par de botones no te servirá). Puedes encontrarlos específicos para lactancia u otros que no lo son pero que te servirán. Yo me compré uno en Primark.
Lo tendrás que complementar con un batín, finito. Unas zapatillas de handar por casa, unas chanclas, calcetines y sujetadores de lactancia (con unos basta).

Compreses postpart, un o dos paquets. Jo vaig tenir la mala sort d'estar moltes hores ingressada abans del part, i vaig gastar les què em van donar allà. Com que també les fareu anar després d'estar a l'hospital, les podeu portar.
Compresas postparto, uno o dos paquetes. Yo tube la mala suerte de estar muchas horas ingresada antes del parto, y gasté todas las que me dieron allí. Cómo también las utilizarás después de estar en el hospital, las puedes llevar.

Calces d'un sol ús. Van molt bé tot just després del part, que tot fa nosa. 
Bragas desechables. Van muy bien justo después del parto, que todo molesta.

Al necesser, poseu-hi lo indispensable que porteu quan aneu de viatge (raspall de dents, pasta de dents, pinta, desodorant, ... ) També us farà servei un assecador de cabell, tant per si us heu de dutxar com per assecar-vos els punts si us fan episiotomia. D'esponja i gel de bany no en cal, allà et donen unes esponges que ja porten sabó.
Al neceser, llevad lo indispensable que llevais cuando vais de viaje (cepillo de dientes, pasta de dientes, peine, desodorante, ...). También os irá bien un secador de pelo, tanto si os teneis que duchar o para secar los puntos si teneis episiotomía. Esponja y jabón no hace falta, allá te darán unas esponjas que tienen jabón.

Una tovallola de dutxa. Allà només et donen una tovallola petita de l'hospital.
Una toalla de ducha. Allá sólo te dan una toalla pequeña del hospital.

El carnet d'embarassada, així com les pastilles què et vagis prenent durant l'embaràs. 
El carné de embarazada, y todas las pastillas que te hayas tomado durante el embarazo.

Una botella gran d'aigua (molt important, ja que allà no te'n donen amb el menjar i a la màquina val bastants diners), galetes, fruits secs, ... Tot el què et pugui servir per aguantar les hores.
Una botella grande de agua (muy importante, ya que allá no te dan agua con la comida y en la máquina cuesta bastante dinero), galletas, frutos secos, ... Todo lo que te pueda servir para aguantar las horas.

Una muda per tornar cap a casa. Pot ser la mateixa que portis al arribar. Pensa que encara tindràs panxeta al sortir. Jo et recomano alguna cosa còmoda, com un vestit. 
Una muda para volver a casa. Puede ser la misma que traigas al llegar. Piensa que todavía tendrás barriguita al salir. Yo te recomiendo alguna cosa cómoda, como un vestido.

No em van fer cap mena de servei els discs d'alletament, ja que encara no tenia llet fins passats dos dies de l'alta. També portava dos parells de sostenidors d'alletament, que no els vaig fer servir...al final vaig anar sense sostenidors perquè em molestava tot. 
No utilice los discos de lactancia, ya que todavía no tenía leche hasta pasados dos días del alta. También llevaba dos pares de sujetadores de lactancia, que no utilicé...al final fuí sin sujetador porque todo me molestaba.
 
Sobretot! No portis les ungles pintades. Us les faran despintar i tindrás feina a arribar-te als peus per treure el pintaungles. 
Sobretodo! No tengas las uñas pintadas. Te las harán despintar y tendrás una faena para llegarte a los pies...


No et perdis el pròxim post amb les coses indispensables per al teu bebè a l'hospital. 
No te pierdas el proximo post con las cosas indispensables para tu bebé al hospital.  

Comentaris