SHOPPING IKEA



Hola!
Avui us vull ensenyar quins són els productes d'IKEA a casa nostra per la Tortugueta. Molts d'aquests productes els vam comprar pel seu preu econòmic i s'han acabat convertint en imprescindibles en el nostre dia a dia.




Hola!
Hoy os quiero enseñar cuales son los productos de Ikea en nuestra casa para la Tortuguita. Muchos de estos productos los compramos orque eran economicos y se han acabado convirtiendo en imprescindibles en nuestro día a día.

El primer d'ells és el canviador bàsic. És cert què s'ha de pintar o envernissar, ja que la fusta no està tractada i deixa anar una olor què pot ser molesta. En el nostre cas vam optar per pintar-lo en un to rosa pal i així guardar el ritme de tons neutres dels mobles de l'habitació.
El preu és de 19'99€.
També és cert què no teníem intenció d'agafar el coixí d'Ikea, però finalment vam haver de fer-ho, ja que els altres què venen en altres comerços no hi encaixen. El seu preu és de 6'99€, i va molt bé. S'ha de complementar amb una funda, però també serveix els llençols de sota de la minicuna.
El primero de ellos es el cambiador básico. Es cierto que se tiene que pintar, ya que la madera no está tratada y saca un olor que puede ser molesto. En nuestro caso la pintamos en un rosa palo y así guardar el ritmo de tonos neutros de los muebles de la habitación.
Su precio es de 19'99 €.
También es cierto que no teníamos intención de coger el cojín de Ikea, pero al final tubimos que hacerlo, porque los otros que vendían en otros comercios no encajavan. Su precio es de 6'99€ y va muy bién. Se tiene que complementar con una funca, pero también sirven las sábanas bajeras de la minicuna.


SNIGLAR Cambiador IKEA Con la altura ideal para cambiar a tu bebé.

Per acompanyar bé aquest canviador hi ha una mena de contenidors què es poden penjar. Són súper útils! No sabria on guardar les coses si no ho tingués... I si, tinc necessers i cistells d'organització per les cremetes, però no van tant bé com això. N'hi ha un que és la brossa (pels bolquers), un altre de mida mitjana (aquí hi guardo la cremeta del culet, la pinta, ...), i després dos més de petits (en un d'ells hi tinc l'esponja amb aigua per netejar el culet, i a l'altre el pot de les vitamines què es pren cada dia).
El seu preu és de 7'99€.
Para acompañar bien a éste cambiador hay una mena de contenedores que se pueden colgar. Son super utiles! No sabría dónde guardar las cosas si no lo tubiera...Y si, tengo neceseres y cestas de organización para las cremitas, pero no van tan bién cómo ésto. Hay uno que es la basura (para los pañales), otro mediano (aquí guardo la cremita para el culito, el peine, ...), y después dos más de pequeños (en uno de ellos siempre tengo una esponja con agua, para limpiarle el culito, y en el otro las vitaminas que se toma cada día).
Su precio es de 7'99€. 

ÖNSKLIG Cestos almacenaje p/cambiador 4p Más ofertas en IKEA  ÖNSKLIG Cestos almacenaje p/cambiador 4p IKEA


Aquests drapets també són un bàsic a casa nostra des que va néixer l'Arlet. Els fem anar per eixugar-li el culet abans de posar el bolquer, així no hi ha perill de que li surti fongs al culet. No els vam comprar per això, sinó per eixugar-li la careta si treia alguna glopada, però són bastant rígids i li feien sortir granets.
Valen 3'50€ el pack de 10 unitats.
Estos trapitos también son un básico en nuestra casa desde que nació Arlet. Los utilizamos para secar-le el culito antes de ponerle el pañal, así no hay riesgo de que le salgan hongos. No las compramos para esto, sinó para limpiarle la carita si sacaba un poco de vómito, pero son bastante rígidas y le salían granitos.
Cuestan 3'50€ el pack de 10 unidades.



KRAMA Toalla pequeña IKEA Algodón suave y agradable para la piel de tu bebé.


Quan vas a Ikea sempre hi ha un moment en el què dius: " Va, total per un euro...", i això és el què ens va passar a nosaltres quan vam anar a comprar els mobles de l'habitació de la Tortugueta. Entre la meva simpatia pels gats i què era barat, ho vam agafar, mai pensant-nos què acabaria essent un dels millors amics de l'Arlet. Va ser al primer què va dirigir-se fent algun so i al primer què va seguir amb la mirada al estar bocaterrosa... Suposo que el color taronja hi va ajudar molt.
Cuando vas a Ikea siempre hay un momento en el que dices "Va, total por un euro...", y ésto es lo que nos pasó a nosotros cuando fuímos a comprar los muebles de la habitación de la Tortuguita. Entre mi simpatía por los gatos y su precio lo cogímos, nunca pensándonos que acabaría siendo uno de los mejores amigos de Arlet. Fué al primero que le dirigió un sonido y al primero que siguió con la mirada estando bocatierra...Supongo que el color naranja ayudó mucho.

LEKA Sonajero IKEA


I per últim, un capritx per la mare. Un bon lloc per descansar és fonamental, tot i què els primers dies potser no ho faràs servir, va molt bé tenir una butaca a l'habitació del bebè. Per a mi era molt important què fos orellera, i així pots recolzar el cap si tens son. Jo et recomano aquesta d'Ikea, que és de les més còmodes què he trobat al mercat. També tenim el puf a conjunt i així puc recolzar els peus i relaxar-me completament. (També va bé tenir-ho a lo últim de l'embaràs, quan ja et costa estar de peu molta estona. Així, mentre preparis les cosetes de l'habitació o la maleta per l'hospital, tindràs un lloc on descansar). 
Y por último, un capricho para la madre. Un buen lugar para descansar es fonamental, aunque los primeros dias seguramente no lo utilices, va muy bién tener un sillón en la habitación del bebé. Para mí era muy importante que fuera orejera, así puedes apoyar la cabeza si tienes sueño. Yo te recomano ésta de Ikea, que es de las más cómodas que encontré en el mercado. También tenemos el puf a conjunto y así puedo apoyar los pies i relajarme por completo. (También va bién tenerlo a lo último del embarazo, cuando te cuesta estar de pié mucho rato. Asi, mientras preparas las cositas de la habitación o la maleta para el hospital, tendrás un sitio para descansar).

STRANDMON Reposapiés IKEA 10 años de garantía. Consulta las condiciones en el folleto de garantía.STRANDMON Sillón orejero IKEA 10 años de garantía. Consulta las condiciones en el folleto de garantía.

Fins a la pròxima!
Hasta la próxima!

Comentaris