6 MESOS: "CAXARROS IMPRESCINDIBLES"

Hola! Què tal?
La Tortugueta ja ha fet 6 mesos! I us vull explicar quins han estat els nostres “caxarros” imprescindibles.
La Tortuguita ya ha cumplido 6 meses! Y os explico cuáles han sido nuestros "cacharros" imprescindibles.



1.  FULAR

Ja us el vaig mencionar en un altre post, i la veritat és que ha estat un dels meus millors amics durant aquests mesos.
Et fa molt servei quan necessites mobilitat per fer coses i a més, dóna al bebè una tranquil·litat que fa què dormi molt més i no plori.
Ha sido mi mejor amigo durante éstos meses. Es de mucha ayuda cuando necesitas movilidad para hacer cosas, además, le da al bebé una tranquilidad que le ayuda a dormir.




2.  MINICUNA AMB RODES
Va molt bé, sobretot els primers dos mesos, quan el bebè té son, el poses al llitet i amb el "run run" de les rodes s’adorm fàcilment.
També és molt pràctic quan vas d’un lloc a l’altre de la casa, te’l pots endur.
Durante los primeros dos meses, cuando el bebé tiene sueño, el run run de las ruedas ayuda a que se duerma. Además lo puedes llevar de un sitio a otro.
3.  HAMACA
Quan comença a voler veure cosetes és molt còmoda. Els hi agrada perquè al moure’s ells mateixos es gronxen, i també la pots portar a tot arreu.
N’hi ha que tenen potes altes, però nosaltres tenim la que és a terra. La trobo més adient pel bebè.
Cuando empieza a querer ver cositas va muy bién. Les gusta balancearse y la puedes llevar a todos lados. Hay que tienen patas altas, pero nosotros tenemos la que está en el suelo.
 

4.  COTXET / COCHECITO
Cochecito Jane Crosswalk Nano - Haga un click en la imagen para cerrarÉs un bàsic (des de fa molts anys) per sortir a passejar. N’hi ha de mil models i preus, però jo us recomano que agafeu un adaptat a les vostres necessitats... No us cal gastar els diners inútilment!
Nosaltres vam optar per un CUCO, on el bebè sempre va estirat, que és millor per la seva esquena que s’està formant. I després la CADIRETA, que també es pot estirar.
Es un básico para pasear. Hay de mil modelos y precios, pero os recomiendo que cojáis uno adaptado a vuestras necesidades... No os gastéis el dinero inutilmente!
Nosotros tenemos un CUCO, dónde el bebé va siempre estirado, que es mejor para su espalda que se está formando. Y luego la SILLITA, que también se puede estirar.

* També podeu buscar-ne algun de segona mà. N'hi ha que estan molt bé i us sortirà més bé de preu!




5.  HAMACA DE BANYERA
És molt important la banyera per banyar al bebè, hi ha moltíssimes opcions (banyera amb potes, banyera solta, banyera encastable a la banyera gran, reductor de banyera gran, etc...) però lo més important de tot és tenir una bona hamaca de bany.
Nosaltres vam optar per una ergonòmica de la marca BEBÉDUE que li va encantar des del primer moment (el primer dia la vam banyar sense hamaca i va ser un desastre...).
Es muy importante la bañera en sí (hay muchissimas opciones como bañera con patas, suelta, encastrable, reductora...) pero lo más importante es la hamaca de baño. 
Nosotros optamos por una ergonómica de la marca BEBÉDUE que le encantó des del primer momento (el primer baño fué sin hamaca y...un desastre).



6.  CADIRETA DE COTXE
Molt recomanable el fet de que la cadireta giri per tal de carregar al bebè còmodament. Al principi no pesa però si està dormint ens costarà bastant posar-lo a la cadireta si aquesta no gira (haurem de fer un moviment de braços una mica estrany i forçat).
Nosaltres vam escollir una de la marca ROMER que avarca dels 0 als 13 kg, és a dir, des del naixement fins als 2 anys més o menys.
Recordeu què sempre ha d’anar mirant en sentit contrari a la marxa del vehicle! Aquí només és obligatori que hi vagin durant el primer grup de cadira (grup 0) però a altres països els nens viatgen en sentit contrari molts més anys... Podeu evitar lesions cervicals al vostre fill/a pel simple fet de girar-lo. Val més que vagin amb les cames arrugades no?
Muy recomanable que sea una silla que gire, así podremos colocar al bebé muy cómodamente en el coche. Nosotros escojímos una de la marca ROMER que va des de los 0 hasta los 13 kg, más o menos de los 0 a los 2 años.
Recordad siempre que deben ir girados en sentido contrario a la marcha del vehículo! Aquí sólo es obligatorio con la primera silla (grupo 0) pero en otros países viajan en sentido contrario muchos más años... Podéis evitar lesiones cervicales a vuestro hijo/a. Mejor que vayan con las piernas encojidas, no?
Us deixo un artícle per què preneu consciència...


7. ARRULLOS i MUSELINAS
Durant els mesos d’hivern va molt bé els arrullos en forma d’estrella, que ajuden a cobrir tot el cos del bebè en vàries capes, i així el pots agafar del cotxet sense patir que tingui fred.
Nosaltres vam escollir el de la marca RED CASTLE que es diu BABYNOMADE i al ser de roba de folre polar, la Tortugueta anava sempre molt tapada. També n’hi ha d’altres marques i d’altres teixits per l’entretemps.
Durante los mesos de invierno van muy bién los arrullos en forma de estrella, que ayudan a cubrir al bebé en várias capas. Así lo puedes coger del cochecito sin que pase frio.
Nosotros escogímos el de la marca RED CASTLE que se llama BABYNOMADE y al ser de tela de forro polar, nuestra Tortuguita iba siempre muy calentita.
Pel que fa a les MUSELINAS, no sabia mai ben bé per a què servien, fins que he descobert que serveixen per a TOT!
Jo les he utilitzat per tapar quan fa fresqueta ara a l’estiu, per tapar-nos si la Tortugueta menja en un lloc poc apropiat per la seva tranquil·litat (com per exemple en una boda o en un bar amb molt soroll o molta llum, ...), per tapar al cotxet si li toca el sol a la cara, per posar sota d’un lloc que has de posar el bebè (per exemple un llit d’algú altre, un sofà, etc), per embolicar el bebè si algú l’ha d’agafar (sobretot si és recent nascut), per posar-t’ho sobre l’espatlla si ha de fer el rotet, ..., inclús per tapar el cap del Papa Tortuga si fa molt sol...
Sobre las MUSELINAS, no sabía muy bién para que eran, hasta que descubrí que sirven para todo!
Yo las he utilizado para un montón de cosas, tapar cuando refresca en verano, si estoy dando el pecho en un lugar donde hay mucha luz o ruido, para tapar del sol en el cochecito, ponerla bajo el bebé cuando lo pones en algún sofá o cama de alguien, envolver al bebé para que lo cojan (sobretodo si es recien nacido), ponerla en el hombro para que eructe el bebé, ... hasta para tapar la cabeza del Papa Tortuga si hace mucho sol...


8.  COIXÍ DE LACTÀNCIA
Super còmode per donar el pit. No cal que facis força per aguantar al bebè. Al principi del postpart va molt bé perquè no tens quasi forces per fer res, i el bebè acostuma a estar-se una bona estona al pit...
N’hi ha en forma de U i en forma de cuc. Jo he provat les dues i m’ha anat millor la forma de U. Hi ha molts estampats, però jo us recomano que si podeu aconseguiu una funda, perquè es tacarà bastant.
Súper cómodo para dar el pecho. No hace falta que cargues con el peso del bebé. Al principio del posparto, va muy bién porque no se tiene fuerzas para nada y el bebé acostumbra a estarse un buen rato al pecho...
Hay en forma de U i en forma de gusano. A mi me ha funcionado mejor el de forma de U. 
Además te aconsejo que te hagas con una funda, porque se mancha bastante.


















I fins aquí els nostres “caxarros” imprescindibles. Quins han estat els vostres?
Fins a la pròxima!!!

Comentaris

  1. m'encanta lo de "tapar el cap del papa tortuga quan fa sol"!!...Molt encertat, Gemma!
    En el nostre cas, el nostre pollet anava molt be a la Manduca, i a l'hora de fer excursions, genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, ja veus Núria! Qualsevol excusa va bé per fer servir les muselinas :)

      Pel que fa a la manduca, genial! Portejar és molt xulo!

      Gràcies pel teu comentari!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada