ORGANITZADOR de CLAUS

Hola! Què tal??

Abans de ser mare, sempre que anava a altres cases on sí que hi havia nens, m'agradava observar com anàven adaptant la "decoració" segons la edat del bebè.
És curiós com les coses que tenim més fràgils van pujant cap a les estanteries més altes del menjador, o les coses perilloses fan cap a un calaix (fins que ja sap obrir-lo...).
I és que la maternitat ens ensenya moltes coses, però una de les principals és preservar de qualsevol perill el nostre nadó. I si això ens fa ficar la casa "patas arriba", ho fem!





Ara que la Tortugueta ja camina i vol tocar-ho tot, hem hagut de fer alguns canvis, i un d'ells és la ubicació de les claus de casa, ja que més d'un dia ens les prenia i se les guardava a la seva caseta de les joguines... a part, del perill que comporta que se les tiri pel cap :P

Bé, doncs, avui us ensenyo com fer un organitzador de claus per la paret, molt molt fàcil i econòmic. Diria que us pot arribar a costar 3€, si ja teniu la cera per fusta o qualsevol altre material per matitzar fusta (vernís, betum...).


Espero que us agradi molt el vídeo i que el poseu en pràctica! Si ho feu etiqueteu-me en alguna foto que pengeu a instagram (@lamamatortuga), al facebook (la mama tortuga) o simplement envieu-me-la al correu holamamatortuga@gmail.com.



No oblideu de posar un "m'agrada" al vídeo, que no us costa res i a mi m'ajuda molt!

Gràcies!!!!

Comentaris