DIY: TORRE D'APRENENTATGE

Hola! Què tal?

Avui us ensenyo a fer la TORRE D'APRENENTATGE (per fi) que us vaig comentar al vídeo del Haul.Per a què serveix la torre d'aprenentatge?

Com bé diu la paraula, ajuda als infants a aprendre a fer coses de la vida quotidiana, com és el cuinar, rentar els plats, rentar-se les dents, pentinar-se o demés .

Ubicant-la al costat nostre i amb l'infant al seu interior, podrem ensenyar-li com es fan aquestes accions tant imprescindibles en el nostre dia a dia, i que ells sempre veuen però que fins al moment no hi han pogut col·laborar. Els motivem a aprendre-ho.

Què necessitem?

Necessitem un tamboret com d'ikea, el model Bekväm, que és de fusta i així podrem enganxar l'estructura de dalt amb cargols.  Llistons de fusta i quatre coses més, que trobareu en forma de llista al començament del vídeo.
No cal saber gaires coses de bricolatge per fer-ho. És molt fàcil.

Seguiu els passos al vídeo!

* Si no teniu ganes de fer bricolatge, podeu optar per comprar dos tamborets tipus Bekväm d'ikea. Un d'ells el munteu sense l'escala, i els ajunteu per la base de dalt. Tal i com veieu a la imatge següent.Gràcies per la visita i fins la setmana que ve!!!!! 

Comentaris