1R ANIVERSARI: REGALS ÚTILS

Hola! Què tal?

Fa dies que no escric i es que tinc un projecte entre mans que em roba tots els moments lliures del dia... Més endavant ja us explicaré de què es tracta!

Avui us vull fer una llista dels regals que podem demanar com a pares o podem regalar a un bebé que fa 1 any!Tots sabem que el primer aniversari és especial, i que a tothom li encanta comprar roba molona pels bebés, però siguem realistes, hi ha coses que fan falta i són útils!

Nosaltres vam pecar de demanar roba a tothom, i, evidentment, que l'hem utilitzat, però amb menys també haguessim fet!

Ara la Tortugueta ja té 18 mesos quasi i he pogut observar quines coses li han agradat més i segurament hagués demanat pels 12 mesos.
*Si cliqueu a les imatges us durà al lloc web del producte.

1. MEGABLOCS
És un joc que tots de petits hem tingut i la veritat és que té tantes possibilitats que no s'acaba mai.
Nosaltres l'hem descobert fa poc i li encanta (si ho arribo a saber li compro abans!)2. TRICICLE
Una amiga fisioterapèuta ens va recomanar el PUKYLINO. No sabíem ni què era això, però realment està super bé. Es pot utilitzar com a bici i com a caminador.

Havíem estat mirant aquests tricicles que porten una nansa llarga per portar-los tu, però vam pensar que ocuparia molt espai.

3. TORRE D'APRENENTATGE
Aquí us deixo l'enllaç per fer-la vosaltres mateixos. I sinó també en teniu ja fetes per diversos preus.

https://lamamatortuga.blogspot.com.es/2017/05/diy-torre-daprenentatge.html

4. IMANS DE NEVERA
Nosaltres en tenim uns que representa una granja, amb tots els animals, granjers, etc. Li encanta enganxar-los i guardar-los.
5. CAVALLET BALANCÍ
Els encanta balancejar-se a sobre, i quan aprenen a pujar tots sols ja són els reis!
Nosaltres tenim el RENO de Ikea, que m'encanta, però crec que tunejaré aviat...6. ARROSSEGADOR - COTXE
Qualsevol joguina que tingui rodes i una corda els encanta. El passegen per tota casa.
Si encara no camina el farà anar amb la mà directament a terra.7. CADIRA RELAX
Els bebès volen imitar sempre als pares/adults, és per això que els hem de facilitar la feina. Així doncs, jo proposo regalar una cadireta tant d'interior com d'exterior (així a l'estiu es pot treure a la terrassa) per a què tinguin el seu espai de relax mentre nosaltres estem al sofà (si és que ens deixen).

Un columpi també és un molt bon invent, l'únic que hem de disposar d'algun lloc on penjar-lo.
8. GUARDIOLA
I no podia faltar lo més bàsic! Una guardiola! Però no la típica guardiola que es trenca, sinó una guardiola adaptada a l'edat del petit/a, que pugui jugar a posar les monedes a dins (sempre amb la vigilància d'un adult, perquè no hi hagi cap accident de menjar monedes); així desenvoluparà la seva motricitat i s'ho passarà pipa! I a més, l'ensenyem de ben menut a saber estalviar!!!9. SESSIÓ DE FOTOS
Està clar que el temps passa volant, però quan tens una criatura sembla que vagi amb coet. A vegades miro alguna fotografia que tinc al mòbil de fa 1 mes i penso "però com ha canviat tant?!". Així que una sessió fotogràfica de la família no està mai de més, perquè les imatges són records per sempre!
10. TEMPS
I per acabar, quin és el regal més preciat? Doncs el nostre TEMPS. Gaudir de la companyia dels pares és el millor regal que pot tenir un infant!
Regaleu experiències, regaleu moments, regaleu abraçades, històries...


Gràcies per la visita!!!

Comentaris