DIY: DECOREM EL JARDÍ RECICLANT

Hola! Què tal?

Aquesta setmana torno amb un DIY, i és que últimament m'han tornat les ganes de fer cosetes per a decorar la casa! Serà per què la Tortugueta ja pot ser partícep de moltes d'aquestes activitats i això ho fa més fàcil!



Mireu quines plantetes més xules per adornar! Poden servir per l'exterior i per l'interior! Pel jardí, terrassa, balcó, com a centre de taula, per a damunt de la llar de foc, a una estanteria, a la cuina... tenen infinitat de possibles ubicacions, i no poden ser més boniques!
Ah! A més, estan fetes amb material reciclat! :)


Només necessitem algun recipient que ja no utilitzem. Jo, he agafat aquestes tasses de cafè que s'havien quedat tacades.
Podeu utilitzar alguna olla petita, una tetera, algun bol, pot de vidre, ..., qualsevol cosa que tingueu pot quedar genial!





Una mica de pedretes per a fer un bon drenatge i que no acumuli massa aigua la planta. Podríem estalviar-nos aquest pas en el cas que el fons del recipient tingués o poguessim fer algun forat, així l'aigua sobrant marxaria.




Terra especial per a plantes.






"Fillets" de suculentes.
No sé quin és el nom tècnic, però a casa en diem així. Em refereixo a que busqueu alguna planta tipus suculenta (així ens estalviem feina a l'hora de cuidar-la) i trenqueu algunes de les rametes que tenen.
Les suculentes creen les seves pròpies arrels si plantem directament els fillets, per tant és molt fàcil que ens puguin ajudar els infants petits, com en el nostre cas la Tortugueta, que té 19 mesos.





I... tatxàn!!!!! A què són boniques???




Per conservar-les bé i que no s'ofeguin d'aigua, millor regar-les setmanalment amb una botella d'spray.
Espero que us agradi!


Bon cap de setmana!!!!!

Gràcies per la visita! Fins la setmana que ve!!!










Comentaris