DIY: NINOS WALDORF

Hola! Què tal?

Aquesta setmana us porto un DIY però sense vídeo! És tant fàcil que fins i tot m'ha ajudat la Tortugueta!

Primer de tot us vull fer un breu resum sobre la filosofia Waldorf.

És una pedagogia, que ensenya a través de la imitació i els sentits, basant-se en activitats pràctiques, imaginatives i artístiques.
I què vol dir això?
Tots sabem que és més fàcil memoritzar una lletra de cançó (encara que sigui molt ràpida, en anglès o rapejada) que el temàri d'història sobre la guerra civil. No?
Doncs és pel fet de tenir una música i divertir-nos mentre aprenem. Per això la canalla aprendrà més "jugant" mentre es fa preguntes o intenta averiguar com fer-ho, que no asseguts en una cadira veient el professor com explica.

Com ho podem aplicar al nostre bebè?
Hi ha diversos jocs especialitzats en aquesta pedagogia.
No tenen normes de joc ni porten instruccions d'ús, normalment són de fusta natural i diversos colors. És així com l'infant ha de desenvolupar la seva imaginació creant-se el seu joc.

Un dels més vistos és l'arc iris Waldorf, que el podeu trobar en 3 mides diferents.


Jo us proposo de fer, avui, els ninos waldorf.

Només necessitem comprar les figuretes, aquestes són de la botiga Tiger, i sinó recordo malament, em van costar 1€ cada 3 ninos.
*Si compreu els originals, els trobareu que van en un grup de 12, un per cada color de l'arc iris. Jo només en vaig poder comprar 2 paquets, que són els que hi quedaven a la botiga. Si en trobo més, els compraré! 

També utilitzarem pintures acríliques, aquestes són d'Ikea.

Uns pinzells, i mans a l'obra! 


I aquest és el resultat. 
Què us sembla???? 
Animeu-vos!
Gràcies per la visita i fins la setmana que ve!!!!

Comentaris