EL CANVI DE BOLQUER

Hola!!!
Què tal la setmana? Molta calor, no?

Avui us vull ensenyar els productes què fem servir a cada canvi de bolquer i perquè hem escollit aquestes marques i no unes de més conegudes.





BOLQUERS
Saps quan tarda un bolquer en desintegrar-se? Uns 200 anys segons un estudi, altres diuen 300 anys, ... Al·lucinant, no?
Doncs us porto una solució, bolquers biodegradables. Nosaltres utilitzem els de la marca Biobaby, que només tarden entre 3 i 5 anys en desintegrar-se per complet.


Estan fets només amb materials naturals, de tal manera què no aporten cap mena de substància química a la pell del nostre bebè.
És aquí on m'agradaria fer un incís per dir-vos que les marques més conegudes no són sempre les què més ens convenen... Quasi tots els bolquers estan fets amb materials químics, que, en principi, no poden estar en contacte amb la pell del bebè.
Podeu pensar què tot són opinions, igual que vaig pensar jo al principi. Però va ser al rebre algun que altre regal de bolquers de marca coneguda què vam decidir utilitzar-los, i per la nostra sorpresa ens vam trobar no solament que podies olorar el pipí als 5 minuts de posar-li el bolquer, sinó que a més li van fer sortir una mena de granets, suposem degut als productes químics que porten...

Vaig anar a una boda fa un parell de mesos, i vaig veure com una mare canviava al seu fill. M'hi vaig voler fixar perquè sempre se n'aprèn dels altres... Utilitzava la marca coneguda, i a més, va untar-li tota la zona de bolquer amb un kilo de cremeta pel culet d'aquestes tant pastoses, de tal manera que ho tenia tot blanc... Llavors vaig entendre el perquè de la utilització d'aquesta crema.... Entenc que per protegir d'unes substàncies no agradables per la pell d'un nounat ens venen una protecció, que realment no caldria... és així o no?
Nosaltres utilitzem una crema pel culet que no és pastosa ni blanca només quan hem d'utilitzar tovalloletes humides molt seguit. És a dir, si passem tot el dia fora de casa, doncs cada dos o tres canvis de bolquer li poso una mica d'aquesta crema. Es de la marca Bepanthol.

També és interessant el tema dels bolquers de roba. No n'entenc del tema així que si hi ha algú que en vol parlar, serà benvingut.

TOVALLOLETES HUMIDES
Al principi miràvem només que no portessin Phenoexytanol (que ja costa trobar-ne), però ara hem descobert les tovalloletes de la mateixa marca que els bolquers, totalment ecològiques i biodegradables.

Les tovalloletes només les utilitzem si som fora de casa. A casa utilitzem una esponja i aigua.


TOVALLOLES PETITES
Si vau llegir el post de shopping ikea sabreu què utilitzem unes tovalloles petites quadrades d'aquesta botiga per eixugar el culet un cop net amb l'aigua o amb la tovalloleta humida. D'aquesta manera no cal utilitzar cap cremeta i el culet queda eixut i no hi ha risc de què surtin fongs.

KRAMA Toalla pequeña IKEA Algodón suave y agradable para la piel de tu bebé.
Espero que us serveixi a les mares principiants. No sé si a les classes prepart s'ensenya a fer el canvi de bolquer perquè jo ja no vaig poder-hi anar... la tortugueta tenia ganes de sortir aviat i només vaig poder assistir a una classe...

Mares i pares, com ho feu vosaltres? Què utilitzeu? Quines marques? N'éreu conscients de tot això?

Fins a la pròxima!!

Comentaris

  1. Hola família tortuga! El tema bolquers és complicat.... Fins que no t'hi trobes no hi penses i si hi penses massa acabes posant-te les mans al cap. La de milions i milions de bolquers que es llencen al rebuig i que tardaran massa anys en descomposar-se. Quan va nèixer el nostre fill vam voler apostar pels bolquers de tela, pero reconeixem que els hi posàvem i veiem més bolquer que nen.... així que no ha estat fins al cap de 10 mesos (i després d'haver anar a un taller impartit per MamiFeres a Lleida) que ens hi hem llençat totalment. Sóc fan dels Charlie Banana!

    I no només ajudem al Planeta Terra i al cul del nostre fill, sinó que també a la nostra butxaca... que al cap del mes es nota si no has hagut de comprar bolquers d'un sol ús...

    :)

    ResponElimina
  2. Hola tortugues! Una altra marca encara més natural de bolquers que són els que faig servir jo és diuen Naty. I tovalloletes també.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada