ARLET, 2 ANYS

Hola! Què tal??

Fa pocs dies l'Arlet va fer 2 anys, i vam celebrar-ho amb una festa temàtica de gats.
Avui us ensenyo, aprofitant el nostre exemple, què necessitem per a fer una festa temàtica!




Primer de tot, perquè volem una festa temàtica???
Doncs perquè és un punt de partida que ens facilitarà les coses al moment d'escollir-ho tot.

Ho dividirem en 7 apartats.

1. TEMA, COM ESCOLLIR-LO
Primer haurem de pensar per a qui va dedicada la festa.
A l'Arlet li encanten els gats, així que ho teníem fàcil.





2. PALETA DE COLORS
Cal escollir una paleta de colors, o si més no, tenir clar quins colors o quants colors volem utilitzar. Sempre hem de tenir clar que una paleta de colors perfecta no suma més de 3 colors diferents, que dins d'aquestos podem utilitzar diverses tonalitats. Per exemple, la nostra paleta era ROSA, BLANC I NEGRE, però vam utilitzar rosa clar, fucsia, etc.


Això no vol dir que sempre s'hagin d'utilitzar 3 colors, podem fer una festa amb tots els colors de l'arc iris, per exemple.

3. INVITACIÓ
És un detall que moltes vegades passem per alt, però que en el meu parè és molt important. Deixa intuïr com serà la festa, a més, estalviareu preguntes repetitives de "a quina hora és?", "on?", ...
No fa falta gastar diners en impressió, l'envieu via electrònica, whatssap, ...

Aquí teniu l'exemple nostre, que vàrem modificar d'una ja feta de Pinterest (el meu tercer amor...)
Important, posar-hi:
       - quina festa és
       - data
       - hora
       - lloc



4. DECORACIÓ

Treballarem sobre la paleta de colors escollida, i pensant sobretot amb el públic que hi haurà. Evidentment, a un aniversari infantil no posarem tot de canelobres i tasses de porcelana, oi??
Podeu optar per que la decoració sigui part d'alguna activitat durant la festa.
També hem de tenir en compte l'espai on farem la festa. En el nostre cas era el garatge de casa, i tampoc podem pretendre que sembli una habitació digna de sortir a Pinterest...

Nosaltres teníem, globus petits i gegants amb orelles de gat, globus amb el nom i un número 2, el logo de la invitació, banderoles amb el logo de la invitació, i una pinyata.









5. ACTIVITATS

Pensem també en què els invitats venen a passar-s'ho bé, i haurem de pensar activitats per emplenar l'estona. Pot ser que alguns dels nens i nenes no s'hagin vist mai, així doncs, amb algun joc o activitat podrem fer que es coneguin i juguin plegats.

Us deixo les nostres idees, unes disfresses d'arribada, pintar cares, una taula pissarra, un panell amb diverses activitats, bicicleta, cotxet de nines, joc d'encertar les pilotes, racó de lectura, racó de disfresses, circuit al terra, petar globus, i pinyata, d'on van sortir llaminadures i confeti.












6. MENJAR

Com sempre, hem de pensar en qui vindrà i què poden menjar.
En el nostre cas, entrepans variats, xocolata desfeta, coca de sucre, galetes de mantega i begudes, a més a més de la tarta d'aniversari. Tot casolà.

Tingueu cura a l'hora de posar el menjar. Ha de ser apetitós (a ningú li agrada veure tot el menjar toquejat o mal posat). Poseu unes estovalles boniques, gots i plats, tovallons de sobres, algun detall de la festa temàtica, com el nostre plat de gat.
Cartellets amb el què és cada cosa també ajuda a agilitzar l'hora d'escollir cadascú.








7. DETALLS

A tots els nens i nenes els costa veure com un altre obre tants regals i ells no en tenen cap. No costa res donar-los-hi un detall en record d'aquest dia, però què me'n dieu si fem alguna cosa que puguin utilitzar?
Nosaltres vam optar per uns dibuixos que vam imprimir i retallar a casa, i 3 colors, per cada nen.
També es van poder endur les orelles i cues de gat, un pot de bombolles i uns imans amb el logo.





Espero que us hagin agradat les idees! Fins la propera!

Comentaris