WISH LIST ARLET

Hola! Què tal?

Al igual que l'any passat us porto la llista de desitjos d'aquest any de l'Arlet, que quasi té els 3 anys. En aquesta llista englobaré també els regals pel seu aniversari, ja que els fa el 12 de gener i va tot seguit...

Ella ja comença a demanar unes coses concretes, així que intentarem que s'adapti al que ella vol però amb els valors què li volem donar nosaltres.

Aquest any la botiga Són la Pera, ha afegit un extra al seu comerç oferint l'oportunitat de fer llistes de desitjos. D'aquesta manera ens estalviem l'haver de passar hores i hores explicant quins productes volem què regalin als nostres fills i filles per les festes.
En aquesta llista hi ha l'opció de que "reservin" lo que hi apunteu, que en aquest cas haureu de quedar-vos tot allò què hagueu reservat, o simplement apuntar el què us faria gràcia, però amb el risc de que potser quan ho aneu a buscar ja no hi sigui...
Altrament, també les persones que us vulguin fer un regal però el pressupost no sigui tant elevat com lo que vosaltres heu escollit, poden deixar a compte la quantitat que desitgin.

Així doncs, anem a veure què hi hem posat nosaltres!

1. ARC DE SANT MARTÍ WALDOLRF
Un joc molt versàtil, on l'infant deixa volar la seva imaginació i crea tota mena de jocs diferents.
Nosaltres hem agafat la versió mitjana i en color pastel, que m'encanta.

2. JOC DE LÒGICA
Los tres cerditos Deluxe (Smart Games)

En mida A3.
4 - PECES IMANTADES
Per experimentar a la taula de llum.


És un pack de dues peces (casa i persona) que es poden girar i adopten altres formes, on tothom hi veu la seva. 
També serveixen per fer minimons, construccions, ... 



En fusta, com sempre a casa nostra. Un joc bàsic com és el memory però per treballar les emocions! 


7. JOC DE CONSTRUCCIÓ
Els castellers
A quin infant no li agrada construir? Doncs aquí us presento un dels meus amors d'aquest any, que el vaig veure en un aparador de Valls a principi d'any i sabia segur que el demanaríem per aquest Nadal!

No l'hem posat a la llista perquè per logística ens va millor comprar-lo a Valls mateix, però el podeu trobar al Són la Pera en dues versions, una més gran i l'altra amb menys peces.


A part d'aquesta llista, també hem cregut convenient afegir altres cosetes que l'Arlet porta temps demanant.


1. CÀMERA DE FOTOS
Li encanta fer fotos, i l'any passat ja li vam regalar una càmera de fotos de fusta, però ella demana que surti la foto, com a la de la mama... Així que hem demanat als Reis Mags una càmera de veritat!

2. VESTIT DEL POT PETIT
Fet a casa, evidentment. A la web mateix del Pot Petit podem trobar el patró a seguir per fer el vestit de la Jana o d'en Pau. Aquí us el deixo.


3. ESTETOSCÒPI
Aquest està pensat per a nens i nenes.
A l'Arlet li encanta jugar a infermers i metges. Sempre li ha cridat molt l'atenció el fet de curar quan s'ha fet mal, o simplement es converteix en una super cuidadora quan li dius que no et trobes bé... Li surt de natural, deu ser que li ve dels gens?


4. CAIXA REGISTRADORA
Li encanta jugar a botigues, així que introduirem la caixa registradora per completar una mica més el joc. M'encanta aquesta d'Ikea.

I ja per acabar, un parell de llibres, que sempre són una bona opció. Aquests dos ens els van recomanar des de la llibreria El Genet Blau, de Lleida. Si hi aneu, trobareu preciositats i sempre amb valors!

5. LLIBRES
Un llibre d'una il·lustració exquisita, on podem disfrutar grans i petits. Ja el tenim amb nosaltres i és el regal del dia 24 del calendari d'advent. Que si encara no heu vist, podeu seguir el nostre dia a dia aquí.


Llibre amb solapes, que els encanta als nens.



Bé, doncs fins aquí la nostra llista de desitjos per l'Arlet. 
Cal dir que no tot lo que hi ha en aquesta llista entrarà per la nostra porta de casa, igualment que arribaran altres sorpreses que no sabem. 

I, vosaltres? Què heu demanat? 

Bon Nadal!

Comentaris