BLW: imprescindibles

Hola!!

Avui parlem sobre els indispensables per aplicar el BLW. Si no sabeu per on començar, podeu llegir l'entrada anterior pitjant aquí.

Un cop tenim clar en què consisteix aquest mètode, tenim clar les "regles de seguretat" i el nostre nadó està preparat, haurem de saber quines coses necessitem per fer aquesta aventura una mica més còmoda.





1. La TRONA
Qualsevol trona és bona, sempre i quan hi poguem acoplar una safata, que ens servirà de plat pel bebè.
Nosaltres tenim una trona evolutiva de la marca Jané, i no la recomano per aquest mètode. Té molts raconets i al moment de netejar és un enredo. Hem provat també la bàsica d'Ikea i en tenim molt bona opinió.








2. PITET AMB MÀNIGUES
Si us agafa que quan comenceu amb l'alimentació complementària és hivern, haureu de comprar si o si un pitet amb mànigues.
Nosaltres tenim aquest d'Ikea i va genial! Es pot rentar a la rentadora i s'eixuga de seguida.

Si és estiu, podeu optar per deixar al bebè només amb bolquer, així us estalvieu de netejar roba! 😁

3. SANYTOL
És molt important tenir la safata de la trona ben neta i desinfectada. El Sanytol és ideal.
Nosaltres netegem la safata abans i després de menjar, amb el Sanytol i un paper de cuina.


4. ESCOMBRA
Teniu-la ben a mà! Els encanta tirar el menjar al terra, i a no ser que tingueu un gos que vagi pulint tot el què cau, haureu de passar l'escombra (i quasi cada dia la baieta)...



5. COBERTS
A nosaltres ens va costar trobar uns coberts que estessin bé i que no fessin mal si la Tortugueta els agafava.
Fins ara (11-12 mesos) no ha mostrat interès en agafar els coberts...
Aquests d'Ikea són genials!!!



6. GOT
N'hi ha que diuen que s'ha d'oferir l'aigua en got de vidre, d'altres que es pot oferir en got adaptat.
Tenim aquest d'Ikea i aquest de Tommy Tippee que no ha sapigut utilitzar fins ara (11-12 mesos). Tampoc hi patiem massa perquè la pediatra ens va dir que si fèiem lactància materna a demanda no fa falta oferir aigua tant d'hora.

* EXTRES:
Per sortir a menjar a fora de casa serà indispensable una trona portàtil. Nosaltres tenim aquesta de la marca Tuctuc, que té diferents compartiments i es plega com si fos una bossa. També és fàcil de netejar.






Com que no tindrem safata, podem optar per comprar un plat s'enganxen a la taula amb efecte de ventosa, com aquest que tenim nosaltres, de The Happy Mat. Lo dolent d'aquest tipus de plat és que només s'enganxa en superfícies no poroses, i a la majoria de restaurants hi ha estovalles. Una solució barata seria enganxar el plat amb dos ganxos d'estovalles, com els de la foto. (No ho hem provat perquè la Tortugueta agafa el plat i el llença😒).








I vosaltres? Quines coses heu utilitzat?
Què us agradaria saber sobre el BLW????

Gràcies perla visita!🐢🐢🐢

Comentaris