MAGDALENES de IOGURT i de "XOCOLATA"

Hola! Què tal?

Aquesta setmana ens toca recepta de cuina, i fàcil!

Són unes magdalenes amb pocs ingredients, un d'ells el iogurt, que fa que la magdalena sigui més "molla" i no tigui tanta conscistència farinosa (que a mi, personalment, no m'agrada).





A la meitat de la massa li afegirem farina de garrofa (si no en teniu, o no us agrada, podeu optar per afegir cacau en pols), que l'escollim pel simple fet de que no porta cap mena de sucres afegits, així l'infant no prèn tant sucre.

Són aptes pel BLW, només heu de tenir en compte que tots els aliments estiguin ja introduits en la dieta de l'infant. Com que porten iogurt, haurem d'esperar als 12 mesos del bebè per poder oferir-les. Podeu provar de fer-les amb llet materna o de continuació, en comptes del iogurt, només heu de mirar que la massa us quedi semblant a la que veureu al vídeo.

Tots els ingredients els mesurarem en l'envàs del iogurt. I són els següents:

- 1 iogurt
- 3 u. farina
- 1/2 u. panela (o sucre)
- 1 u. oli de girasol
- 3 ous*
- 1 sobre de llevadura química
- 1 cull. farina de garrofa (o cacau en pols)

* En el nostre cas no hem utilitzat ous, sinó que hem fet una pasta amb farina de cigró i aigua, que substitueix perfectament a l'ou.

Us deixo l'enllaç del vídeo. Espero que us agradi i que les poseu en pràctica!!!!




Fins a la pròxima!


Comentaris