PASTETES DE MANTEGA

Hola! Què tal?

Avui comparteixo amb tots vosaltres la recepta de pastetes de mantega que hem anat adaptant al nostre gust. És ideal per aquestes festes!!!



Nosaltres, intentem no menjar sucre refinat, així que estem acostumats a les coses no massa dolces. La recepta original porta el triple de sucre. Tot i així, la gent que prova les nostres pastetes, en cap cas diu que són poc dolces! Us animo a que proveu la recepta i després aneu adaptant al vostre gust.

Necessitarem:
- 250 gr de farina integral
- 125 gr de mantega
- mitja tasseta de llet
- 50 gr de panela
- 1 pessic de sal
- 1 rovell d'ou


Pas per pas:

- Barrejarem els ingredients secs: farina, panela i sal. Remenem bé amb una cullera de fusta.



- Afegim el rovell d'ou a la mescla anterior, i remenem amb una forquilla (o amb les mans 😂 ).




- Desfem la mantega al microones (més o menys 1 minut), i l'afegim a la mescla. Afegim també la llet.
Barregem bé, amb la cullera de fusta.


- Quant tinguem la mescla amb un aspecte com el de la foto, és l'hora de passar a les mans.



- Posarem una mica de farina sobre el marbre. No en fiqueu gaire, o la massa s'espatllarà!


- Amassem fins a obtenir una massa uniforme i brillant.

- Agafem dos papers de forn encerats, i col·loquem la massa entremig. I amb l'ajuda del corrió, deixarem la massa d'uns 3mm.


- Tallarem totes les pastes amb els talladors que tinguem. Repetirem l'operació d'amassar, aplanar amb el corrió i tallar, fins que no tinguem massa.


- Courem al forn les pastes, a 180º durant 5 minuts.



- Les deixem refredar i llestos!



Ara, només haureu de ser capaços de no menjar-les en un dia! 😀

Espero que feu les vostres i m'expliqueu què us han semblat!!!
Gràcies per la visita!!!!

Comentaris

  1. en comptes de panela, podem utilitzar sucre normal o intergral amb la mateixa quantitat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! Cap problema!! Nosaltres utilitzem panela en comptes de sucre, per això ho e posat així 😋

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada